Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Kurum ve Kuruluşlarında Görevli Personele Döner Sermaye Gelirlerinden Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik

07 Şubat 2012 Tarihli Resmi Gazete

Sayı: 28197

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:

 

MADDE 1 – 22/1/2009 tarihli ve 27118 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Sisteminin Kuruluş ve Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b), (c) ve (l) bentleri aşağıdaki gibi değiştirilmiştir.

“b) Bakan: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanını,”

“c) Bakanlık: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığını,”

“l) Sorumlu birim: Tarım Reformu Genel Müdürlüğünü,”

MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile ikinci ve beşinci fıkraları aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“a) Örnekleme tasarımını onaylamak ve yıllık uygulama hakkında görüş bildirmek.”

“(2) Ulusal Komite: Tarım Reformu Genel Müdürü başkanlığında, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü coğrafi bilgi sistemleri daire başkanı, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünden bir daire başkanı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünden bir daire başkanı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünden bir daire başkanı, Türkiye İstatistik Kurumundan bir daire başkanı, Türkiye Ziraat Odaları Birliğinden ve Bakanlıkça belirlenen bir üniversiteden birer temsilci olmak üzere toplam sekiz üyeden oluşur.”

“(5) Ulusal Komite yılda en az bir kez toplanır. Toplantılarda üye tam sayısının salt çoğunluğu aranır ve kararlar katılanların çoğunluğunun oyu ile alınır. Oylarda eşitlik olması durumunda Başkanın kullandığı oy yönünde karar alınır.”

MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin birinci fıkrasında yer alan “Strateji Geliştirme Başkanlığı”

ibaresi “Tarım Reformu Genel Müdürlüğü” şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 4 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 5 – Bu Yönetmelik hükümlerini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı yürütür.

Yönetmeliğin Yayımlandığı Resmî Gazete’nin
Tarihi Sayısı
22/1/2009 27118
Exit mobile version