Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi

“Kurumsallaşma ve Markalaşma” Proje Başvuru Sonuçları Açıklandı

KOBİ Proje Destek Programı kapsamında çağrıya çıkılan; KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi” ve “KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş”  konularında gelen proje başvuruların sistem ön değerlendirme süreci tamamlandı.

Çağrılar kapsamında; “KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi” başlığında 933 “KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş” başlığında ise 402 proje Sistem Ön Değerlendirmesine alındı.

“KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi” başlığında 747 Proje,  “KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş” başlığında ise 269 proje, sistem ön değerlendirmesi sonucu 50 ve üzeri puan alarak, KOBİ Proje Destek Programı değerlendirme ve karar kurulu gündemine alınmaya hak kazandı. Sistem ön değerlendirmesi sonucu, projeleri kurul gündemine alınmaya hak kazanan işletmelere ait listeler aşağıda yayınlanmıştır.

Listede yer alıp, projeleri kurul gündemine alınmaya hak kazanan İşletmelerin, Proje Başvuru Formu ve tüm eklerini imzalı ve kaşeli olarak bağlı bulundukları KOSGEB Müdürlüklerine 08.01.2016 Cuma gününe kadar, teslim etmeleri gerekmektedir.

08.01.2016 Cuma gününe kadar, Proje Başvuru Formu ve tüm eklerini KOSGEB Müdürlüklerine teslim etmeyen İşletmelerin Projeleri Kurul gündemine alınmayacaktır.

Exit mobile version