Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Günleri

14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da Ülkemizin en büyük fuar alanlarından ‘Antalya Expo Center’de ‘Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Günleri’ 2016 etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen ‘EXPO 2016 ANTALYA’ nın hemen öncesinde gerçekleştirilecek olan uluslararası DOĞAL’2016 etkinliklerinin ülkemizin tüm dünyada tanıtımına katkı sağlamakla birlikte, sosyal, ekonomik ve ticari hayatına da önemli iş birliği fırsatları katacağı bekleniyor.

DOĞAL’2016 etkinlikleri Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı olmak üzere dokuz Bakanlık ve çok sayıda sivil toplum örgütlerinin işbirliği ile dört gün süreyle gerçekleştirilecektir. Etkinliklerde iyi tarım uygulamaları ve organik üretim, gıda güvenliği ve güvenirliği, beslenme ve diyetetik, sağlıklı yaşam ve spor konuları uygulamalı olarak ele alınacak. DOĞAL’2016 etkinliklerine yurtiçi katılımcılar ile birlikte, ABD, Avrupa, Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya, Uzak Doğu, Afrika ve daha pek çok bölge ve ülkeden standlı katılım beklenmektedir.

Fuar alanı sergi standı için www.natural2016.com , kongre için www.dogal2016.com  adreslerine giriş yapabilirsiniz.

Exit mobile version