Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Okul Sütü İhalesi Ekim Ayında Yapılacak

Okul Sütü İhalesi Ekim Ayında Yapılacak

Okul Sütü Programı kapsamında özel okullar dahil, yaklaşık 34 bin bağımsız anaokulu, anasınıfı ve ilkokulda 6 milyon öğrenciye, pazartesi, çarşamba ve cuma günlerinde, haftada 3 gün süreyle 200 ml sade, yağlı UHT içme sütü dağıtılacaktır.

Okul Sütü dağıtımı 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlangıç tarihi olan 06.02.2017 tarihinde başlayacak ve dönem boyunca devam edecektir.

Okul Sütü Programı ile öğrencilere süt içme alışkanlığını kazandırmak, yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunarak sağlıklı büyüme ve gelişmelerini sağlamak amaçlanmaktadır.

Okul Sütü temini 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre “Açık İhale” usulüyle 27.10.2016 Perşembe günü saat 14:30′ da Bakanlığımızda yapılacaktır.

İhale kapsamında temin edilecek sütler Bakanlığımız tarafından onay verilmiş işletmelerden sağlanacaktır.

İhale dokümanları “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü 4. Kat 417 Nolu Oda Eskişehir Yolu 9. Km. Lodumlu-Ankara” adresinde ve https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ internet adreslerinde istekliklerce görülebilecek olup Hayvancılık Genel Müdürlüğünde ve belirtilen internet adresinde satışı yapılacaktır.

Exit mobile version