Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi

Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi 14-15 Kasım 2017 tarihinde “Geleceğimiz İçin Büyüme” temasıyla gerçekleştirilecektir.

Kongre’de 3 ana konuşmacı, 24 panel ve 21 eğitim bulunuyor.

Kongre panellerinde büyüme, pay ve borçlanma araçları ihraçları, alt yapı yatırımlarının ve girişimciliğin finansmanı, doğrudan yabancı sermaye ve portföy yatırımları, finans merkezi alternatifleri, yatırım stratejileri, Endüstri 4.0 dönüşümü ve finansmanı, bireysel emeklilik sistemi ve otokatılım, dijital para ve yeni finansal mimari, blockchain gibi gündemde yer alan birçok konu tartışılacak.

Ayrıca, Kongre’de reel sektörde yer alan şirketlerimizin kaynak yaratma, döviz/faiz risklerini yönetme, kurumsallaşma gibi konularda Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği üyesi aracı kurum ve portföy yönetim şirketlerinden ücretsiz danışmanlık alabilecekleri B2B alanı oluşturulmuştur. Bu olanaktan yararlanmak için Kongre web sayfasındaki belgenin doldurulması gerekmektedir.

Kongrenin detaylı programını görmek ve kayıt yaptırmak için www.sermayepiyasalarikongresi.org.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version