Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

TURQUALITY Yönetici Geliştirme Programı

TURQUALITY Yönetici Geliştirme Programı

TURQUALITY® kapsamındaki firmaların orta ve üst düzey yöneticileri için Koç, Sabancı, Bilkent ve İstanbul Üniversiteleri işbirliğiyle özel olarak geliştirilen Yönetici Geliştirme Programı’nın 14 üncü dönem katılımcılarına sertifikaların verildiği ve 15 inci dönem açılışının gerçekleştirildiği tören 19 Ekim 2017 tarihinde Dış Ticaret Kompleksi’nde düzenlendi.

14 üncü dönem Yönetici Geliştirme Programı’nı başarıyla tamamlayarak törende sertifikalarını teslim alan 133 katılımcıyla birlikte, bugüne kadar gerçekleştirilen Yönetici Geliştirme Programları neticesinde sertifika almaya hak kazanan toplam katılımcı sayısı 1.106’ya ulaştı. 15 inci dönem Yönetici Geliştirme Programı kapsamında ise 4 üniversitede toplam 144 kişiye eğitim sağlanacak.

TURQUALITY®, firmalarımızın üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlayarak kendi markalarıyla küresel bir oyuncu olabilmeleri amacıyla oluşturulmuş dünyanın ilk ve tek markalaşma destek programı. Bugün itibarıyla, TURQUALITY® Programı’nda 149 firmanın 159 markası desteklenirken; bu programa hazırlık süreci olarak değerlendirilen Marka Programı kapsamında ise 75 firmanın 75 markası desteklenmekte.

İnsan kaynağı alt yapısının geliştirilmesine yönelik uygulanan Yönetici Geliştirme Sertifika Programı, TURQUALITY® Destek Programının önemli bileşenlerinden birini teşkil etmekte. “Yönetici Yüksek Lisansı (Executive MBA)” formatında oluşturulan Yönetici Geliştirme Programı kapsamında,  alınan eğitimlerin yanı sıra dönem sonunda hazırlanan ortak projelerle katılımcı firmalar arasında işbirliği, küresel marka olma yolunda sinerji ve vizyon altyapısı sunulmakta.

Exit mobile version