Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Ferit TAŞ, YMM – Öz Geçmiş

Ferit TAŞ
Yeminli Mali Müşavir
VDK Başkan Yardımcısı (E)
Maliye Müfettişi (E)
ftas@isik-ymm.com.tr

ÖZ GEÇMİŞ

1982 yılında Kayseri’de doğmuştur.

Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme bölümü lisans derecesine ve University of Virginia Darden School of Business MBA yüksek lisans derecesine sahiptir.

2006 Ocak ayında Maliye Müfettiş Yardımcısı olarak başladığı Kamu kariyerinde Maliye Müfettişi, Vergi Müfettişi, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığında İdari Görevli Vergi Müfettişi, Başkanlıkta Koordinatör, Vergi Başmüfettişliği, İstanbul Yurt Dışı Kazançlar ve Transfer Fiyatlandırması Grup Başkan Yarımcısı ve son olarak Vergi Denetim Kurulu Kurul Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Kurul Başkan Yardımcılığı döneminde inceleme, insan kaynakları ve strateji departmanlarını yönetmiştir.

Kamu görevi sırasında diğer Bakanlıklarla koordinasyon kapsamında da bir çok görev almış ve ayrıca dünyanın farklı şehirlerindeki uluslar arası platformlarda Bakanlığı temsil etmiştir.

2019 yılında kamu görevinden istifa ederek, özel sektörde Yemini Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak çalışmaya başlayan Ferit TAŞ, halen bu görevlerine devam etmekte olup, ayrıca özel bir üniversitede de Muhasebe dersleri vermektedir.

Exit mobile version