Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Alomaliye.com 22 Yaşında..!

Alomaliye.com 22 Yaşında..!

Meslektaşım Sayın Şaban ABACI tarafından 22 yıl önce kurulan www.alomaliye.com sitesi, teknolojideki hızlı değişimi ve mevzuattaki gelişmeleri ekibiyle birlikte yakından takip ederek başta muhasebe meslek camiası olmak üzere çeşitli mesleklere, işletmelere ve kamuya yararlı hizmetler sundu, sunmaya da devam ediyor.

Dünyadaki gelişmelerde olduğu gibi ülkemizde de mali mevzuatta ve teknolojide çok ciddi ve de hızlı değişimleri hep birlikte yaşıyor ve takip ediyoruz. Tüm bunları günü gününe takip ederek, siz değerli takipçileri anında haberdar eden ve kurumsallaşan www.alomaliye.com sitesi kendi alanında uzman bir ekip ile çalışmaktadır.

On binleri aşan üye ve takipçilerini bir müşteri gibi görmeyen, yaptığı işi bir kamusal görev olarak gören bu mesleki mevzuat sitesi, aynı zamanda alanında uzman, mevzuattaki gelişmeleri anında yazıya döken ve yorumlayan çok zengin ve değerli bir yazar kadrosuna sahip bulunuyor. Daha da ötesi, takip edildiği kadarıyla Türkiye’nin en büyük mali mevzuat sitesi konumundaki yerini de korumaya devam ediyor.

www.alomaliye.com sitesini alanında bir numara yapan özelliklerin başında; güvenilir olması, basın ahlak ve yayın ilkelerine bağlı kalması, etik davranması, güncel paylaşımlarında mesleki konuların dışına çıkmaması ve siyaset yapmaması olarak sıralanabilir. Takipçilerin eleştirilerini, önerilerini ve mesleki sorunlarına katkıda bulunmayı hep ilke ve görev olarak bilmiştir.

22 yılı geride bırakarak alanında önemli bir boşluğu dolduran www.alomaliye.com sitesi ve ekibine teşekkür eder, başarıların devamını dilerim. Ayrıca, önemli katkılarından dolayı değerli yazar kadrosuna ve 22 yıldır verdiğiniz destek için siz takipçilerine teşekkür ederim.

Talha APAK

Yeminli Mali Müşavir

Öğretim Görevlisi

www.alomaliye.com Yayın kurulu Başkanı

Exit mobile version