Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

2022 Arge Teşvikleri – e-Kitap

2022 Arge Teşvikleri – e-Kitap

ÖNSÖZ

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleği önemini ve değerini her geçen gün daha fazla artırarak ülke ekonomisi ve işletmeler için güven oluşturmaktadır. Mesleki standartlarımız, disiplin kurallarımız ve etik ilkelerimiz mesleğe olan güvenin gelişip güçlenmesini sağlayan yapı taşlarıdır.

Dünyada dijitalleşmenin ve tüketim ekonomisinden, döngüsel ekonomiye geçiş sürecinin yoğun olarak tartışıldığı ve buna yönelik planlamaların yapıldığı bir dönemi yaşıyoruz. Dünyada ve ülkemizde işletmeler, makro ekonomi ve sosyal yaşam için en önemli kavram haline gelen sürdürülebilirlik, her alanda bizleri etkisi altına alacak bir gelişim gösteriyor.

En büyük güç olan bilginin değeri ve önemi her geçen gün artıyor. Temel dayanağını bilgiden alan araştırma geliştirme faaliyetleri bir ülkenin veya firmanın teknoloji yaratma gücünü ifade etmektedir. Yenilik ve gelişim düşüncesinin doğuşundan başlayıp uygulanmasına, ticarete dönüşmesine, ekonomik fayda sağlamasına kadar tüm aşamaları kapsayan süreci ise inovasyon oluşturuyor.

Mesleki Sorumluluklar ile Sorunları İzleme ve Araştırma Kurulu tarafından hazırlanan ve bizlerin istifadesine sunulan AR-GE Teşvikleri çalışması oldukça faydalı bilgilere yer vermektedir.

AR-GE Teşvikleri kitabının hazırlanmasındaki emeklerinden dolayı Mesleki Sorumluluklar ile Sorunları İzleme ve Araştırma Kuruluna teşekkür ediyorum. Sizlerin istifadesine sunduğumuz AR-GE Teşvikleri kitabının, çalışmalarınıza katkı da bulunmasını ve faydalı olmasını diliyorum.

Emre KARTALOĞLU

TÜRMOB Genel Başkanı

2022 Arge Teşvikleri İndirmek İçin Tıklayınız

Exit mobile version