Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Alomaliye.com 23 Yaşında

Alomaliye 23 Yaşında

Muhasebe, vergi hukuku, iş hukuku, ticaret hukuku ve bu konularla ilgili mesleki faaliyetlerde bulunan profesyoneller çok iyi bilirler ki doğru bilgiye hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmak gerçekten önemli bir husustur. Günümüzde mesleki bilgi akışı inanılmaz boyutlara ulaşmış durumdadır. Artık bu bilgi akışını düzenli bir şekilde izlenebilir kılmak ve takip etmek başlı başına bir faaliyete dönüşmüştür. Sürekli üretim halinde olan bilgiye dayalı işlerde, herhangi bir destek olmaksızın mesleki faaliyette bulunmak imkânsız hale gelmiştir. Bu destek bazen bir web sitesine abone olmak, bazen profesyonel destek almak şeklinde kendini göstermektedir. Müthiş bir bilgi okyanusunu ayağımıza kadar getiren internetten yararlanmak günümüzde sıradanlaşmış ve “olmazsa olmaz” bir hale gelmiştir. Dolayısıyla bahse konu alanlarda mesleki faaliyetlerde bulunan pek çok profesyonel için adeta “başucu kitabı” niteliğine sahip doğru bilgilere yer veren web sitelerinin önemi ve bunlara duyulan ihtiyaç kendini fazlasıyla hissettirmektedir. Bu alanda örnek, hatta artık portal özelliğine sahip olan web sitelerinden biri de hiç şüphesiz ki AloMaliye.com’dur.

Sabah ofisinize vardığınızda bilgisayarını açtığınızda ya da mobil telefonunuzdan her an her yerde mesleki bilgilere ulaşmak istediğinizde büyük kolaylık sağlayarak güncel gelişmeleri sizlere sunan bu bilgi platformunun arkasında büyük bir emek yattığını unutmamak gerekir. Günün çok erken saatlerinden itibaren güncel gelişmeleri doğru ve eksiksiz kullanıma hazır hale getirmek, mevzuatı takip etmek, haber niteliğinde bilgileri paylaşmak özverili çalışma ve bitmeyen motivasyon gerektiren bir konudur. Bilginin edinilmesi ve paylaşılması yanında muhafazası, sınıflandırılması, kolay erişime açık hale getirilmesi, güncel tutulması hem maddi hem manevi olarak güçtür. Kolay bir iş değildir. Bu bakımdan her zaman iltifata tabi olmalıdır.

AloMaliye temel gücünü takipçileri ve okurlarından almaktadır. Büyük önem verdiği takipçilerinin ve okurlarının eleştiri, görüş ve düşünceleri ile gelişmeye devam etmektedir. AloMaliye’nin gücünü sağlayan diğer bir unsuru ise kıymetli yazar kadrosudur. Mevzuata ilişkin gelişmeler ve değişiklikler yanında mesleki bilgisini paylaşmak isteyenler için fırsat sunan AloMaliye, büyük bir titizlik ile belli bir donanıma sahip ve tecrübeli uzmanların makalelerine yer vermeye çalışarak “bilgi paylaştıkça çoğalır” inancıyla standardını korumaya devam etmektedir. Bu nedenle takipçileri ile okurlarına ve aynı zamanda yazarlarına da teşekkürü bir borç bilir.

Nihayetinde bu önemli ve yadsınamayacak önemli niteliklere sahip AloMaliye.Com web sitesi 22.06.2000 yılından bu yana kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor. SMMM Sayın Şaban Abacı liderliğinde büyük bir özveri ile profesyonellere doğru ve hızlı bilgi sağlamayı hedef edinen AloMaliye adeta bir “kamu hizmeti” edasıyla gerçekleştirdiği yayın hayatında 23. yaşına ulaştı.

Dile kolay 23 yıl geride kaldı.

2015 Eylül ayı içerisinde tamamen yenilenen altyapısı (sunucu ve tasarım) ile kullanıcılara daha sorunsuz ve modern bir portal olarak hizmet vermeye devam etmeye çalışan, pek çok profesyonelin yol arkadaşı ve destekçisi AloMaliye web sitesinin daha nice yıllar hizmet vermesini temenni ediyorum.

Takipçileri ile okurlarının desteğini esirgemediği, büyük özveri ve fedakârlık ile oluşturulan AloMaliye web sitesinin 23. Yılını kutluyorum.

Prof. Dr. Özgür BİYAN

Alomaliye.com Yayın Kurulu Akademik Üyesi

Exit mobile version