Site icon Alomaliye.com Güncel Mevzuat, Muhasebe, Ekonomi, Vergi, SGK Haberleri

Mehmet Ali BACAKSIZ, Vergi Dairesi Müdür V. Öz Geçmiş

Mehmet Ali BACAKSIZ, Vergi Dairesi Müdür V. Öz Geçmiş

Yazar, Lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi İktisat bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi İktisat bölümünde tamamlamıştır.

Memuriyet hayatına 2014 yılında Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı ve sözlü sınavlarda başarı göstererek Yeterliliğe Tabi Gelir Uzman Yardımcısı olarak adım atmıştır. Uzman Yardımcılığı ve sonrasında Uzmanlık sürecinde Vergilendirme, Kovuşturma ve Denetim birimlerinde farklı tecrübeler edinmiştir. 2022 yılında yapılan Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı sınavında başarı göstererek Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Görevini Vergi Dairesi Müdürü Vekili olarak sürdürmektedir.

Ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış “Neoliberal Ekonomi-Politik Düzenin Tarım Politikaları Üzerine Bir Değerlendirme” ve “Tarımsal Kalkınmada Devletçi Politikaların Önemi: 1930-1939 Dönemi İçin Bir Değerlendirme” başlıklı iki makaleye, Intraders Uluslararası Ticaret Kongresinde sunumunu yaptığı “Faiz Oranlarındaki Değişimin Mevduat ve Krediler Üzerindeki Etkileri: Türkiye Açısından Bir Değerlendirme” başlıklı Kongre Bildirisine sahiptir.

 

Exit mobile version