MenuAlti

Gizlilik Politikası ve Aydınlatma Metni

Genel: www.alomaliye.com web sitemizi ziyaret ediyor ve kullanıyor olmanız, gizlilik ve güvenlik koşullarını ve kurallarını okuduğunuz ve kabul ettiğiniz anlamına gelir. Gizlilik koşullarında öngörülen zorunlulukları yerine getiremeyeceğinizi düşünüyorsanız, bu siteyi kullanmayınız. Sitedeki bazı yerlerin kullanımı veya bu yerlerle kurulacak etkileşim hakkında özel birtakım ek hüküm ve şartlar geçerli olabilir.

Gizlilik ve Güvenlik Koşullarının Takibi/Değişiklik: ALOMALIYE.COM – TIMECOM (“Site Sahibi”), herhangi bir zamanda önceden haber vermeksizin gizlilik ve güvenlik koşullarında değişiklik yapma ya da ek koşullar getirme hakkına sahiptir. Kullanım sırasında toplanan bilgilerin niteliklerinden, nasıl kullanıldığından, bu bilgilerin üçüncü şahıslar ile hangi durumlarda paylaşıldığından ve gerekli tüm gizlilik koşullarından haberdar olunması için yapılan değişiklikler bu sayfada sunulacaktır. Site Sahibinin gizlilik koşullarında değişiklik yapma hakkı saklı olduğundan, gizlilik ve güvenlik koşullarının düzenli olarak takibi ve okunması gereklidir. Bu siteyi yapılabilecek bu tarz bir değişiklikten sonraki kullanım, gizlilik ve güvenlik koşullarındaki değişiklilerin kabul edildiği anlamını taşır.

Açık Sistem: Kullanıcılar; (Kullanıcı tabiri, üyeler dahil, web sitesine giren herkesi ifade eden genel bir tanım olarak kullanılmıştır.) internet ortamının güvenilir bir ortam olmadığını, internet ortamında iletişimin riskli olduğunu, kişisel bilgiler, şifreler vb. de dâhil her türlü bilginin 3. şahısların hukuka aykırı fiillerinin muhatabı olabileceğini bilmekte ve kabul etmektedir. Site Sahibi, güvenlik ve kötü niyetli hareketlerle ilgili olarak hiçbir garanti vermemektedir.

Kullanıcı Bilgileri: Kullanıcı tarafından Site’ye yerleştirilen, iletilen veya Site aracılığıyla gönderilen her türlü içerikten ve kişisel bilgiden (her türlü yazı, doküman, müzik, ilan, reklâm, iletilen görüş ve düşünceler dâhil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere, ses veya yazı veya hareketli/hareketsiz görüntü içeren her türlü içerik) Kullanıcı sorumludur. Kullanıcılar, Site’ye ilettikleri/gönderdikleri her türlü bilginin güvenilirliğini, doğruluğunu, üçüncü şahısların haklarını ihlal etmediğini, yasalara aykırı olmadığını beyan ve garanti etmiştir. Site Sahibi’nin, Kullanıcılar tarafından Site’ye konulan, diğer Kullanıcılara veya üçüncü şahıslara herhangi bir zarar veya yük getirdiğine inandığı içeriği veya mevzuata aykırı içeriği tamamen veya kısmen yayından kaldırma ya da erişimi engelleme hakkı saklıdır. Ancak bu yönde herhangi bir yükümlülüğü bulunmamaktadır.

Kullanıcı Adı ve Şifre: Site Sahibi bazı bölümlerin kullanımını üyelik/kayıt şartına bağlı tutabilir. Kayıt sırasında Kullanıcıya ad ve şifre verilebilir ya da kullanıcı tarafından ad ve şifre oluşturulması istenebilir. Kullanıcı adı ve şifrenin muhafazasından, yanlış ya da hukuka aykırı kullanımından ve olası tüm izinsiz kullanımlarından doğrudan kullanıcı sorumludur. Şifrenin özel rakamlar, harfler ve karakterler kullanılarak daha güvenli bir biçimde oluşturulmasından ya da bunun için gerekli değişikliklerin yapılmasından kullanıcı sorumludur. Üyelik adı ve şifre kullanılarak yapılan tüm işlemlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir. Üye adı ve şifrenin kaybedilmesi, yetkisiz 3. şahısların eline geçmesi ya da üye güvenliğini tehdit eden bir durumla karşılaşılması halinde derhal site ve/veya Site Sahibine haber verilir.

Bilgilerin Korunması: Site Sahibi, web sitesindeki tüm sayfaların güvenliği için azami gayret göstermektedir. Sitede kayıtlı bulunan verilerin gizliliğini, güvenliğini ve bütünlüğünü korumak için çok çeşitli teknik ve yönetimsel uygulamalardan yararlanılmaktadır.

Üçüncü Kişilere Ait Siteler: Bu sitede, Site Sahibinin işletmediği veya işletimini kontrol etmediği, 3. şahıslar tarafından işletilen alt ve üst siteler bulunabilir ve bunlara bağlantı sağlanabilir/link/bilgi verilebilir. Site Sahibinin erişim sağlanan bu sitelere ilişkin, içerik, güvenlik, gizlilik politikaları ve iletişimin sürekli sağlanacağına dair herhangi bir garantisi ya da özel bir taahhüdü yoktur. Sorumluluk 3. kişilere ait sitelerde yazılı koşulara tabidir. Herhangi bir işlem yapılmadan önce söz konusu sitelerde yer alan güvenlik ve gizlilik koşulları okunmalıdır. Söz konusu sitelere sağlanan kişisel bilgilerden, bu sitelerden istifade edilen içerikten ve servislerden veya bu sitelerin gizlilik politika ve uygulamalarından Site Sahibi sorumlu tutulamaz.

Site Yardımcı Programları: Kullanıcının sitenin bazı bölümlerinden yararlanabilmesi için yardımcı programlar kullanılması gerekebilir. Bu bölümlerden yararlanıldığı takdirde, yararlanma biçim ve kapsamıyla ilgili veriler, site veritabanına kaydedilebilir. Keza bölümlerden daha kolay yararlanabilmeniz için bazı “çerez”lerden yararlanabilir, bunlar vasıtasıyla kullanıcıya bazı bilgiler gönderebiliriz.

Kişisel verilerinizle ilgili olarak verdiğiniz izin, size hizmet vermek; hizmetlerimizin, üyelerin, üçüncü şahısların tanıtım faaliyetleri; hukuki gereklilikler vb. hallerde kullanma iznini de içermektedir.

Dikkat! E-posta adresini tarafımıza göndererek Aydınlatma Metni’ni okuduğunuzu, kabul ettiğinizi ve gelişmelerden haberdar olmak istediğini zi onaylıyorsunuz.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Kişisel Verileriniz Hakkında

7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe giren 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”), kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemek amacıyla kabul edilmiştir. Kanun kapsamında Veri Sorumlusu sıfatını haiz Timecom Yazılım Limited Şirketi ve grup şirketleri (“Alomaliye.com”) olarak, Kanun’un 10. maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek üzere, www.alomaliye.com web sitesine (“Site/Platform”) ilişkin işbu Aydınlatma Metnini bilginize sunmaktayız.

Alomaliye.com olarak kişisel verilerinizin gizliliğine saygı duyuyoruz ve korumak için gereken tüm idari/teknik önlemleri alıyoruz.

Alomaliye.com Platformlarını kullanarak, kişisel verilerinizi aşağıda belirlenen hükümler dahilinde kullanmamıza izin verdiğinizi hatırlatırız. Eğer yazılı hükümler size uygun değilse, lütfen Site’den ayrılınız.

Hangi Kişisel Veriler?

Site Ziyaretçilerimiz Bakımından – Yalnızca Site’yi Ziyaret Ettiğinizde Hangi Kişisel Verileriniz Toplanıyor?

Cihaz/Girdi Bilgisi

Siteye eriştiğiniz anda, internet protokol adresi, alan adı, internet servis sağlayıcısı, tarayıcı bilgisi, Sitede ziyaret ettiğiniz sayfalar, cihazınıza ilişkin yazılımsal veya teknik bazı bilgileri otomatik olarak toplamaktayız.

Site’de yaptığınız işlemlerin saat ve tarih bilgileri de otomatik olarak toplanmakta ve saklanmaktadır.

IP Adresi

IP adresiniz, internet sağlayıcınız tarafından tayin edilen ve kullanmakta olduğunuz bilgisayara özgülenen bir numaradır. Bu numara, internet sitelerine giriş yaptığınız veya erişim sağladığınız anda otomatik olarak tanımlanır ve saklanır. IP adreslerinin bu şekilde toplanması ve saklanmasındaki asıl amaç, sitelerin kullanım yoğunluğunu ve sorunları tespit ederek hizmet kalitesini artırmaktır. IP adresi bilgisi kural olarak kişisel veri niteliği taşımasa da, suç ve kabahatlerin tespiti gibi bazı istisnai durumlarda kişisel bilgileriniz ile IP adresinizin birbiriyle bağdaştırılabileceğini ve bu şekilde IP adresinizin de kişisel veri niteliği kazanabileceğini hatırlatmak isteriz.

Çerezler

Çerez, web sitesinden gönderilen ve tarama yaparken web tarayıcınız tarafından bilgisayarınızda saklanan küçük bir veri parçasıdır. Çerezler, web siteleri için durum bilgisini hatırlama veya tarama etkinliğinizi kaydetme (belirli düğmeleri tıklatma, giriş yapma veya geçmiş sayfalarda ziyaret edilen sayfaları kaydetme dahil) için güvenilir bir mekanizma olarak tasarlanmıştır.

Her çerez reklamcılık faaliyetlerinde kullanılması amacıyla yerleştirilmez; kullanım kolaylığı sağlama ve benzeri sebeplerle de yerleştirilebilir. Doğrudan bizim tarafımızdan takibi yapılan 1. parti çerezler olabileceği gibi, yeniden hedefleme yapan Criteo, Google Ads, RTB House gibi şirketlerin 3. parti çerezleri de kullanılabilmektedir.

Çerezler ile, ziyaret ettiğiniz web sitesi içeriği, yaptığınız anahtar sözcük aramaları, e-ticaret sitelerinde ilgilendiğiniz ürünler ve etkileşimde bulunduğunuz reklamlar gibi bilgiler toplanmaktadır.

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirim?

Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz.

Google Adwords https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Internet Explorer https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari: https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

Pixel Tagleri

1×1 boyutunda bir pixel yardımı ile kullanıcının ziyaret ettiği sayfalara göre sınıflandırılması yapılabilir. Örneğin; finans haberlerine meraklıysanız ve finans haberlerini 3 kez ya da daha fazla ziyaret ettiyseniz, finans ile ciddi şekilde ilgileniyor olduğunuz sonucuna ulaşılarak finans içerikli reklamlar gösterilebilir.

E-Bülten Üyeleri Bakımından – E-Bülten Üyesi Olarak Hangi Kişisel Verileriniz İşleniyor?

E-Bülten üyesiliğini kabul ettiyseniz, yalnızca e-posta adresiniz ve bu adres ile ne zaman e-bültene kayıt olduğunuza veya üyelikten çıktığınıza ve üyelikten çıkma sebeplerinize ilişkin verilerinizi toplamakta ve saklamaktayız.

E-Bülten kaydınızın, yalnızca Site üzerinde yer alan kayıt formu aracılığıyla oluşturulabildiğini; bu bakımdan e-posta adresinizi, herhangi bir irade sakatlığı hali olmaksızın, bilerek ve isteyerek forma yazdığınızın kabul edileceğini ve bu sebeple işbu Aydınlatma Metni’ni de okumuş ve açıkça kabul etmiş varsayılacağınızı önemle hatırlatmak isteriz.

E-Bülten’e kayıtlı olduğunuz mail adresine sektörel haber duyuruları, mevzuat haberleri, bilgilendirici içerikler, marka işbirlikleri, kullanıcı faydasına yarayan her türlü duyuru, pazarlama, reklam gönderimi yapılabilir. Aynı gün içerisinde ve günün herhangi bir saatinde birden fazla mail gönderimi yapılabilmektedir.

E-Bülten kaydınızı, size gönderilen e-postanın sonunda yer alan “Üyelikten ayrıl.” Butonuna basarak veya aşağıda yazılı iletişim araçları üzerinden bize bildirerek silebilirsiniz.

Irk, etnik köken, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlık, cinsel hayat, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler ile biyometrik ve genetik veriler gibi özel nitelikli hiçbir verinizi toplamamaktayız.

E-Bülten üyeliğinden çıkmadığınız sürece yukarıdaki şartları kabul etmiş ve bilgilendirme, reklam, tanıtım vb. maillerimizi; 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu gereğince kendi istek ve rızanızla kabul etmiş sayılırsınız.

Hangi Amaçla Erişiyoruz?

Kişisel Verileriniz,

– Tarafınızla aramızdaki sözleşmesel yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi,

– Müşteri memnuniyeti faaliyetlerinin gerçekleştirilebilmesi,

– Tarafınıza sağlanabilecek hizmetlerle ilgili sözel veya dijital ortamlar aracılığı ile bilgilendirme yapılabilmesi,

– Her türlü genel veya kişiye özel hazırlanan kampanya, indirim ve benzeri özgün avantajlardan haberdar edilebilmeniz veya sizinle iletişime geçmemizi gerektirecek sair durumlar için,

– Sunulan hizmetlerin her daim iyileştirilmesi için toplanan verilerin istatistiksel çalışmalara konu edilmesi, böylelikle kullanıcı davranışlarının ve eğilimlerinin analiz edilebilmesi,

– Yapabileceğiniz şikayet ve başvuruların değerlendirilebilmesi,

– Gizlilik ve satış/hizmet politikamızdaki değişikliklerin bildirilerek sürekli olarak aydınlatılabilmeniz,

– Veri kayıplarının önlenmesi amacıyla yedeklenmesi,

– Sair mevzuat kapsamında öngörülen yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi ve verilerinizin yetkili idari veya adli kuruluşlarla paylaşılabilmesi

amacıyla toplanmakta, işlenmekte ve 3. kişilere aktarılabilmektedir.

Kişisel Verileriniz Hakkında Neler Yapabilirsiniz?

Ziyaretçiler, diledikleri zaman Alomaliye.com’a başvurarak;

– Kendisi ile ilgili kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,

– İşlenen verilerine ilişkin her türlü bilgiyi talep etme,

– Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

– Kişisel verilerin düzeltilmesini, silinmesini/yok edilmesini ve bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

– İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

– Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Çerezleri Silme/İptal Etme

Çerezleri silme veya çerez yerleştirilmesini reddetme yetkisi sizdedir. Ancak tüm çerezleri silmek, web sitelerindeki kimi hizmetlere erişememenize sebep olabileceğine dikkat çekmek isteriz.

Çerez yerleşimini engellemek için tarayıcı ayarlarınızı ve/veya bilgisayar ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Politikamızdaki Değişiklikler

Alomaliye.com, işbu Aydınlatma Metni’nde öngörülen hüküm ve şartları değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutmaktadır.

Bize Ulaşın

Bu Aydınlatma Metni’nde bahsi geçen haklarınızı kullanmak veya kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir görüşünüzü veya sorunuzu bildirmek için, aşağıda yer alan iletişim adreslerine e-posta veya posta yoluyla iletebilirsiniz. Taleplerinizi ivedilikle yerine getirmek için en yüksek çabayı sarf edeceğiz.

Başvurunun size ait olup olmadığının belirlenmesi amacıyla, başvuru sürecini zorlaştırmayan birtakım ek doğrulamalar (kayıtlı telefonunuza mesaj gönderilmesi, aranmanız gibi) istenebilir. Örneğin e-posta adresiniz aracılığıyla başvuru yapmanız halinde başka bir iletişim yöntemini kullanarak size ulaşabilir ve başvurunun size ait olup olmadığının teyidini isteyebiliriz.

Talebinizin uygunluk durumuna ve niteliğine göre en geç otuz gün içinde ilgili talebi ücretsiz olarak sonuçlandıracağız. Ancak, cevaplandırma sürecinde ek masrafların doğması durumunda, tarafınızdan ilgili mevzuat çerçevesinde belirlenen tutarlarda ücret talep edilebilecektir.

TİMECOM BİLGİSAYAR YAZILIM

BASIN ve YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET LTD. ŞTİ.

Tel: 0312 229 49 11 – 232 46 43

E-posta: [email protected]

Ayrıntılı İletişim Bilgilerimiz

Kişisel Veriler:

Sitenin ziyaret edilmesi, kullanılması ya da herhangi bir bölümden yararlanılması için ad, soyad, adres/yaşanılan yer, IP bilgileri, e-posta adresi, telefon numarası vb. kişisel veriler siteye verilmiş, kaydedilmiş olur/olabilir. Kullanıcı, vermiş/açıklamış kaydetmiş olduğu kişisel verilerin Site Sahibine açık olacağını dikkate alarak bu bilgileri açıklamış olduğunu ve siteye açıkladığı, kaydettiği her bilginin, içeriğin Site Sahibine karşı gizliliğini yitirdiğini kabul etmiş sayılır. Kullanıcı, seçmiş olduğu paylaşım seviyesi ile kişisel verilerini ve gönderdiği içeriği diğer kullanıcılarla veya üçüncü kişilerle paylaşmayı seçerse, kaydettiği her bilgi ve içeriğin diğer kullanıcılara ve üçüncü kişilere karşı da gizliliğini yitirdiğini kabul etmiş sayılır.

Site Sahibi, kullanıcı tarafından verilmiş olan kişisel verileri, Siteye erişimin sağlanması, üye girişi, Site güvenliğinin temin edilmesi, kullanıcı alışkanlık, beğeni ve tercihlerinin analizi, istatistik oluşturulması, iletişim, pazarlama, duyuru yapılması gibi amaçlar veya kullanıcının açık rızasının alındığı sair amaçlarla; mevzuata ve Kişisel Veri Politikası’na uygun olarak kullanabilir, işleyebilir, saklayabilir, yurt içindeki veya dışındaki üçüncü şahıslarla bu amaçlar doğrultusunda paylaşabilir, Alomaliye.com ve Timecom Yazılım’ın faaliyet alanıyla ilgili olarak reklam, pazarlama, bildirim ve benzeri faaliyetler kapsamında kullanılabilir, veri tabanlarında tasnif edip saklayabilir, veri tabanındaki verilerden yararlanabilir. Site Sahibi bu kapsamda, site aktivite bilgilerinden, erişim araçları ve browser bilgilerinden de yararlanma hakkına sahiptir.

Kişisel Veriler ve verilerin işlenmesi karşısında haklar ile ilgili ayrıntılı bilgiye Site’de yayınlanan Aydınlatma Metni ve Kişisel Veri Politikası’ndan ulaşılabilir.

Özel Nitelikli Kişisel Veriler: Site Sahibi, kullanıcılardan yasalar gerektirmediği sürece herhangi bir şekilde ve kesinlikle; ırk ve etnik kimlik, dini/siyasi/felsefi düşünce, fiziksel ya da ruhsal sağlık ve özelikler gibi hassas bir bilgi talep etmemektedir. Bu bilgilerin verilmiş, kaydedilmiş veya ifşa edilmiş olmasından dolayı Site Sahibinin bir sorumluluğu yoktur.

Ticari İletişim: Alomaliye.com – Timecom Yazılım, siteye veya kendisine iletmiş ya da bir şekilde kaydetmiş/kaydettirmiş olduğunuz iletişim adresinize, elektronik ileti veya ticari elektronik ileti gönderebilir. Ticari nitelikte olsun ya da olmasın, her türlü elektronik iletişim aracılığıyla gönderilecek elektronik iletinin gönderimine önceden izin/onay verdiğiniz kabul edilir. Vermiş olduğunuz izni/onayı iptal etme ve ticari nitelikteki elektronik iletileri reddetme hakkını her zaman kullanabilirsiniz. Ret talepleri Alomaliye.com – Timecom Yazılım tarafından en geç 14 iş günü içinde işleme alınacaktır. Ret yolları, göndericisinin Alomaliye.com olduğu elektronik iletilerde gösterilir.

KREDİ KARTI GÜVENLİĞİ

Web sitemiz & site sahibi, alışveriş sistemimizden alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde saklanmamaktadır.  “3D Güvenlik” altyapısı kullanılmaktadır. Olası bir uyuşmazlık durumunda 3D GÜVENLİK altyapısı için bankalar ile görüşülmeli, site sahibi kesinlikle sorumlu tutulmamalıdır.

İşlemler sürecine girdiğinizde güvenli bir sitede olduğunuzu anlamak için dikkat etmeniz gereken iki şey vardır. Bunlardan biri tarayıcınızın en alt satırında bulunan bir anahtar ya da kilit simgesidir. Bu güvenli bir internet sayfasında olduğunuzu gösterir ve her türlü bilgileriniz şifrelenerek korunur. Bu bilgiler, ancak satış işlemleri sürecine bağlı olarak ve verdiğiniz talimat istikametinde kullanılır. Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler alışveriş sitelerimizden bağımsız olarak 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alışverişe devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenemediğinden ve kaydedilmediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgileri ele geçirmesi engellenmiş olur.

Online olarak kredi kartı ile verilen siparişlerin ödeme/fatura/teslimat adresi bilgilerinin güvenilirliği firmamiz tarafından Kredi Kartları Dolandırıcılığı’na karşı denetlenmektedir. Bu yüzden, alışveriş sitelerimizden ilk defa sipariş veren müşterilerin siparişlerinin tedarik ve teslimat aşamasına gelebilmesi için öncelikle finansal ve adres/telefon bilgilerinin doğruluğunun onaylanması gereklidir. Bu bilgilerin kontrolü için gerekirse kredi kartı sahibi müşteri ile veya ilgili banka ile irtibata geçilmektedir.

Gizlilik ve Güvenlik Koşullarının İhlali: Site Sahibi, gizlilik koşullarına uyulmaması ya da kuralları ihlal etme girişiminde bulunulması durumunda, ihlal tam olarak gerçekleşsin ya da gerçekleşmesin, sistemde mevcut bilgileri reddetme, içerikten çıkarma, silme hakkıyla birlikte önceden haber vermeksizin kullanıcıların site ve hizmetlere erişimini askıya alma, sonlandırma, üyeliği iptal etme hakkını (zorunlu olmamakla birlikte) saklı tutar. Bu kural, koşulların kullanıcı adına hareket eden üçüncü bir kişi tarafından dolaylı ihlali ya da ihlal girişimi olması durumu için de geçerlidir.

Bilgi ve İletişim: www.alomaliye.com/iletisim web sitesinin gizlilik koşullarına ilişkin sorularınız için [email protected] adresine yazarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.